Fisiosanna - Centre de Rehabilitació i Salut

Tractaments

 

El tractament sobretot es basarà en tècniques  poc invasives per donar resposta a la problemàtica desde un punt de vista global i holístic de la persona.

Un exàmen complert ajudarà a establir la prioritat de tractament i definir la línia a seguir en el procés terapèutic. Per optimitzar el procés curatiu i millorar els resultats,   es coordinarà si és necessari un tractament interdisciplinar derivant en el moment adequat als especialistes adients. 

La medicina integrativa que es proposa amb aquest tractament interdisciplinar ens dóna una resposta més eficient que optimitza el temps i els recursos per aconseguir els millors resultats possibles.

Les tècniques podran variar segons la necessitat de la patologia i la persona, com poden ser la posturologia, l'osteopatia craneosacral, tècniques informacionals, tècniques miofacials, tècniques d'alliberació somato emocional, flors de bach, RPG, tècniques estructurals, osteopatia visceral, massatges terapèutics, tècniques respiratòries i de relaxació... entre d'altres.

Aquesta metodologia i filosofia de treball, ens aporta un tractament menys agressiu, molt respectuós i a l’hora molt intensiu i que farà possible canvis més profunds i més duradors en el temps.

 

Es tracta a la persona, no només la seva patologia

 

 

 la teva salut és la prioritat  

 

 

 

Cuida’t ARA i podràs gaudir d’una millor qualitat de vida més endavant .
 
Et proporcionarà eines per  afrontar  el moment que estàs vivint